12
Jun
10

[Photo SS501 Jung Min @ KBS2 Music Bank

Credit: PheroMIN
Don’t re-edit
Do not HOTLINK

yeah,….. we are winning triple s……. jung min sumringah banget tuh… ha ha ha



Advertisements

0 Responses to “[Photo SS501 Jung Min @ KBS2 Music Bank”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 537,193 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • اللهم إني أمسيت (أصبحت)أشهدك وأشهد حملة عرشك وملائكتك وجميع خلقك،أنك أنت الله لا إله إلا أنت وحدك لا شريك لك، وأن محمدا عبدك ورسولك #أذكار 8 hours ago
  • أشهد أن لا إله إلا أنت ، أعوذ بك من شر نفسي ومن شر الشيطان وشركه ، وأن أقترف على نفسي سوءا أو أجره إلى مسلم #أذكار_الصباح_والمساء #Hadith 9 hours ago
  • من استطاع منكم أن يموتَ بالمدينةِ فلْيَمُتْ بها ، فإني أشفعُ لمن يموتُ بها -- حديث صحيح ( المقصود المدينه المنورة) #hadith #ﷺ 11 hours ago
  • إذا جاء أحدكم الجمعة فليغتسل -- متفق عليه #Hadith 15 hours ago
  • ربنا عليك توكلنا وإليك أنبنا وإليك المصير-- سورة الممتحنة #Quran 17 hours ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: