26
May
10

Soohyun, Kibum & Kiseop @ Heroes Challenge

Credit: As Tagged + AAuU INDO

28856_1310821178520_1470339819_30732367_3813319_n

kibum keren beud pake kacamata

28856_1310821218521_1470339819_30732368_2696259_n

kenapa tuh soohyun, masa yang lain peregangan, dia malah duduk????

28856_1310821258522_1470339819_30732369_2937291_n

28856_1310821498528_1470339819_30732373_547252_n

28856_1310821338524_1470339819_30732371_6915958_n

28856_1310821298523_1470339819_30732370_4315625_n

28856_1310821578530_1470339819_30732374_1771910_n

28856_1310821618531_1470339819_30732375_3738574_n

28856_1310821738534_1470339819_30732377_5329059_n

28856_1310821818536_1470339819_30732378_5362992_n

Advertisements

0 Responses to “Soohyun, Kibum & Kiseop @ Heroes Challenge”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 529,962 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • إذا رجت الأرض رجا ﴿٤﴾ وبست الجبال بسا ﴿٥﴾ فكانت هباء منبثا ﴿٦﴾ وكنتم أزواجا ثلاثة ﴿٧﴾ -- سورة الواقعة #Quran 14 hours ago
  • رب أعوذبك من الكسل وسوء الكبر ، رب أعوذبك من عذاب في النار وعذاب في القبر #أذكار_الصباح_والمساء #صحيح_مسلم #hadith 15 hours ago
  • فإذا جاءت الطامة الكبرى*يوم يتذكر الإنسان ما سعى*وبرزت الجحيم لمن يرى ﴿36﴾ -- سورة النازعات #Quran 16 hours ago
  • عن عائشة رضي الله عنها قالت اشترى رسول الله صلى الله عليه وسلم من يهودي طعاما ورهنه درعه #Hadith #ﷺ 23 hours ago
  • إذا أنفقت المرأة من طعام بيتها غير مفسدة كان لها أجرها بما أنفقت ولزوجها أجره بما كسب - صحيح البخاري ﷺ #ﷺ 1 day ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: