18
May
10

T-Max Releases Teaser Photos For Their Comeback Album (Ki Joon & Joo ChanYang)

credits T-Max Indonesia + Elwina

huaaaaaaaaaaaaaaa…… jingkrak-jingkrak gaje di kamar… gimana enggak, dua boyband kesayanganku *baca: ss501 & t-max* akhirnya akan comaback kembali dengan album terbaru…..

dan t-max membawa anggota baru *bahasa apaan tuh * yaitu park hanbi & joo chanyang, eh pea kog baru tau yah kalo chin min chul itu leadernya t-max. *dodol, ngakunya mighty max*

dan di bawah ini adalah teaser fotonya kim joon & joo chanyang

One Word will i say:::::::……….. COOl

kim joonwith his blonde hair

can’t wait for charisma leader Min Chul and Han Bi.. I miss Yun Hwa

huaaa yun hwa kenapa wamil siy……

Advertisements

4 Responses to “T-Max Releases Teaser Photos For Their Comeback Album (Ki Joon & Joo ChanYang)”


  1. 3 March 2014 at 4:55 am

    Generally I don’t learn article on blogs, however I wish to say
    that this write-up very pressured me to check out and do so!
    Your writing style has been amazed me. Thanks, very great article.

  2. 24 August 2014 at 10:41 am

    You need to be a part of a contest for one of the greatest websites online.
    I will highly recommend this web site!

  3. 24 August 2014 at 10:44 am

    Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
    Thanks a lot!

  4. 23 December 2014 at 9:11 am

    Thanks for sharing your thoughts on google. Regards


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 529,692 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • قل لن ينفعكم الفرار إن فررتم من الموت أو القتل وإذا لا تمتعون إلا قليلا ﴿١٦﴾-- سورة الأحزاب #Quran 1 hour ago
  • كان رسول الله ﷺ أجود الناس وكان أجود ما يكون فى رمضان حين يلقاه جبريل وكان يلقاه في كل ليلة من رمضان #تويت_حديث https://t.co/5rxizXPm79 3 hours ago
  • قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: «من يضمن لي ما بين لحييه(المقصود لسانه) ومابين رجليه أضمن له الجنة» #نشر_سيرته #ﷺ 18 hours ago
  • ولقد يسرنا القرآن للذكر فهل من مدكر ﴿١٧﴾--سورة القمر #Quran 19 hours ago
  • ومن آياته يريكم البرق خوفا وطمعا وينزل من السماء ماء فيحيي به الأرض بعد موتها إن في ذلك لآيات لقوم يعقلون (24) -- سورة الروم #Quran 21 hours ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: