18
May
10

T-Max Releases Teaser Photos For Their Comeback Album (Ki Joon & Joo ChanYang)

credits T-Max Indonesia + Elwina

huaaaaaaaaaaaaaaa…… jingkrak-jingkrak gaje di kamar… gimana enggak, dua boyband kesayanganku *baca: ss501 & t-max* akhirnya akan comaback kembali dengan album terbaru…..

dan t-max membawa anggota baru *bahasa apaan tuh * yaitu park hanbi & joo chanyang, eh pea kog baru tau yah kalo chin min chul itu leadernya t-max. *dodol, ngakunya mighty max*

dan di bawah ini adalah teaser fotonya kim joon & joo chanyang

One Word will i say:::::::……….. COOl

kim joonwith his blonde hair

can’t wait for charisma leader Min Chul and Han Bi.. I miss Yun Hwa

huaaa yun hwa kenapa wamil siy……


4 Responses to “T-Max Releases Teaser Photos For Their Comeback Album (Ki Joon & Joo ChanYang)”


  1. 3 March 2014 at 4:55 am

    Generally I don’t learn article on blogs, however I wish to say
    that this write-up very pressured me to check out and do so!
    Your writing style has been amazed me. Thanks, very great article.

  2. 24 August 2014 at 10:41 am

    You need to be a part of a contest for one of the greatest websites online.
    I will highly recommend this web site!

  3. 24 August 2014 at 10:44 am

    Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
    Thanks a lot!

  4. 23 December 2014 at 9:11 am

    Thanks for sharing your thoughts on google. Regards


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 526,339 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • قال النبي صلى الله عليه وسلم : لغدوة في سبيل الله أو روحة خير من الدنيا وما فيها #Hadith #ﷺ 13 hours ago
  • فآمنوا بالله ورسوله والنور الّذي أنزلنا والله بما تعملون خبير ﴿٨﴾ -- سورة التغابن #Quran 14 hours ago
  • على أنقاب المدينة ملائكة لا يدخلها الطاعون ولا الدجال -- صحيح مسلم #@Hadith معنى أنقاب : طرق #ﷺ 18 hours ago
  • قل إني أخاف إن عصيت ربي عذاب يوم عظيم ﴿١٥﴾ من يصرف عنه يومئذ فقد رحمه وذلك الفوز المبين ﴿١٦﴾ -- سورة الانعام #Quran 21 hours ago
  • أعوذ بك من شر ما صنعت ، أبوء لك بنعمتك علي وأبوء بذنبي فاغفر لي فإنه لا يغفر الذنوب إلا أنت #أذكار_الصباح_والمساء #hadith 1 day ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: