01
Mar
10

[Photo] Kyu Jong @ Persona Encore Concert by kyu0611

Credit: kyu0611.ivyro.net + poosysy @ SS601
Please repost with full credit
Do not hotlink or re-edit photo

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

yeah dari tadi nunggu foto kyu di konser encore akhirnya datang juga *transtv kaleee* our birthday boy semakin cakep aja yach…………..

Advertisements

0 Responses to “[Photo] Kyu Jong @ Persona Encore Concert by kyu0611”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 529,812 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • اللهم إني أسألك خير هذا اليوم فتحه ونصره ونوره وبركته وهداه وأعوذ بك من شر ما فيه وشر ما بعده #أذكار_الصباح_المساء #hadith 13 hours ago
  • صدقة السر تطفأ غضب الرب #نشر_سيرته #صدقة twitpic.com/awda8r #ﷺ 15 hours ago
  • قال رسول الله صلى الله عليه وسلم خير صلاة المرء في بيته إلا الصلاة المكتوبة --(أى صلاة النوافل) صحيح البخاري #Hadith #ﷺ #ﷺ 19 hours ago
  • وما أنتم بمعجزين في الأرض ولا في السماء وما لكم من دون الله من ولي ولا نصير ﴿٢٢﴾ -- سورة العنكبوت #Quran 22 hours ago
  • قال فرعون وما رب العالمين ﴿٢٣﴾ قال رب السماوات والأرض وما بينهما ۖ إن كنتم موقنين ﴿٢٤﴾ -- سورة الشعراء #Quran 1 day ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: