22
Feb
10

New Kim Joon For Omphalos 2010 (2)

source: soheelover

*****************88

kemarin pea dah ngasih foto kim joon oppa bwt cfnya omphalos , tapi kemaren cuma atu… nah pea mw tambahin lagi picsnya friends…

demen nih pics kayak gini, kim joon kunaon meni kasep-kasep teuing?? (ups gk ngerti yah)

wuih.... gak rela....

arghhhhhhhhhhh

Advertisements

3 Responses to “New Kim Joon For Omphalos 2010 (2)”


  1. 1 Evi "T-Maxkers"
    1 March 2010 at 10:44 am

    Modelnya aq ma ka2nda kim joon dech !!!

  2. 2 Diah W.N
    11 May 2010 at 4:40 am

    keren-adorable-handsome- appa ja yg bagusss dehhh….

  3. 16 August 2013 at 5:18 am

    Wow, marvelous blog format! How long have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The total glance of your website is excellent, as well as the content!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 539,135 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • فَوَقاهُمُ اللَّـهُ شَرَّ ذٰلِكَ اليَومِ وَلَقّاهُم نَضرَةً وَسرورًا ﴿١١﴾ وَجَزاهم بِما صَبَروا جَنَّةً وَحريرًا ﴿١٢﴾ -- سورة الإنسان #Quran 5 hours ago
  • أشهد أن لا إله إلا أنت ، أعوذ بك من شر نفسي ومن شر الشيطان وشركه ، وأن أقترف على نفسي سوءا أو أجره إلى مسلم #أذكار_الصباح_والمساء #Hadith 7 hours ago
  • يمينك على ما يصدقك عليه صاحبك -- صحيح مسلم #Hadith #ﷺ 8 hours ago
  • إن الذين كفروا وصدوا عن سبيل الله وشاقوا الرسول من بعد ما تبين لهم الهدى لن يضروا الله شيئا وسيحبط أعمالهم (32) -- سورة محمد #Quran 12 hours ago
  • لقنوا موتاكم لا إله إلا الله -- صحيح مسلم #Hadith #ﷺ 14 hours ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: