21
Feb
10

[Photo] SS501 @ OnStyle ‘Style Magazine 2010

Credit: LHL @ SS501.blogspot.com
Please repost with full credit
Do not hotlink photo

**********************************

duh cakepnya…………………….

SS501

Advertisements

2 Responses to “[Photo] SS501 @ OnStyle ‘Style Magazine 2010”


  1. 1 nesia
    12 March 2010 at 2:25 am

    pea keren bgt info ss501nya
    topp dah!!!
    Tapi pea tau nggak drama terbarunya kim hyung jun?!!
    Superstar ; Black city teaser?.
    tolong dong info lengkapnya?!!
    oia, kalau mau gabung sama triple s diseluruh dunia gmna craNYA?
    THANKS

  2. 2 yas
    13 April 2010 at 3:37 am

    mereka mank cute:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 532,479 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • من سنن قبل النوم قول ( باسمك اللهم أموت وأحيا ) رواه البخاري  #نشر_سيرته #ﷺ 11 hours ago
  • اللهم إني أعوذبك من الكفر ، والفقر ، وأعوذبك من عذاب القبر ، لا إله إلا أنت . (ثلاثا) #أذكار_الصباح_والمساء #Hadith 13 hours ago
  • بِسـم اللهِ الذي لا يضـرُّ مع اسمِـهِ شَيءٌ في الأرْضِ وَلا في السّمـاءِ وَهـوَ السّمـيعُ العَلـيم . (ثلاثاً) #أذكار_الصباح_والمساء #hadith 14 hours ago
  • أولم يروا أن الله الذي خلق السماوات والأرض ولم يعي بخلقهن بقادر على أن يحيي الموتى بلى إنه على كل شيء قدير ﴿٣٣﴾ -- سورة الأحقاف #Quran 18 hours ago
  • وهو الذي يتوفاكم بالليل ويعلم ما جرحتم بالنهار ثم يبعثكم فيه ليُقضى أجلٌ مسمىً ثم إليه مرجعكم ثم ينبئكم بما كنتم تعملون (60) الأنعام #Quran 20 hours ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: