20
Feb
10

[Photo] SS501 Clothes sponsor by Codes Combine + Clide

Credit: 가온누리 @ SS601
Please repost with full credit

****************************************

hia udah lama gak ngepost lagieee,,,,, aduh abis lagi busy bgt nih friends……

langsung aja deh pea mw sharing foto ss501 pake chlotes sponsornya,,,,, but cuma hyun joong, baby, ma jung min aja… gak ada foto kyu ma saengie…

Clide

Codes Combine

Advertisements

0 Responses to “[Photo] SS501 Clothes sponsor by Codes Combine + Clide”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 542,222 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • قال رسول الله : يسلم الصغير على الكبير والمار على القاعد والقليل على الكثير - صحيح البخاري ﷺ #ﷺ 16 minutes ago
  • عن أبي هريرة قال أوصاني خليلي صلى الله عليه وسلم بثلاث صيام ثلاثة أيام من كل شهر وركعتي الضحى وأن أوتر قبل أن أنام - صحيح البخاري ﷺ 2 hours ago
  • نحن نقص عليك أحسن القصص بما أوحينا إليك هذا القرآن وإن كنت من قبله لمن الغافلين ﴿٣﴾ -- سورة يوسف #Quran 17 hours ago
  • ذلك بأن الله هو الحق وأنه يحيي الموتى وأنه على كل شيء قدير (6)وأن الساعة آتية لا ريب فيها وأن الله يبعث من في القبور(7) -- سورة الحج #Quran 18 hours ago
  • من قال لا إله إلا الله وحده لا شريك له له الملك وله الحمد وهو على كل شيء قدير في يوم مائة مرة كانت له حرزا من الشيطان يومه ذلك #Hadith #ﷺ 20 hours ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: