08
Feb
10

[Photo] Hyung Jun @ MBC Game Episode 3

Credit: MBC Official Site + Pretty Boy
Please repost with full credit
Do not hotlink photo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

beiby oh beiby *cilau kaleee* beiby dirimu kinclong, lucu, n cakep kayak baby………….. he he….

pea mw sharing foto beiby di MBC game niy….. so pasti beiby makin cakep aja. Daripada pingsan mending pelototin aja tuh foto beiby sampe puas………….

tuh cewek enak aje yeh video hyung jun beiby lagi nulis…….. beiby i’m jealous….. arghhhhhhhhhh.
eh itu khan reporter…… aduh jadi malu…. kalo reporter sih wajar he he he

Advertisements

0 Responses to “[Photo] Hyung Jun @ MBC Game Episode 3”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 541,000 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • معلومة: كان نبينا محمد صلى الله عليه وسلم ( أدعج العينين ) أي: شديد سواد العينين. وكان ( كثُّ اللحيةِ ) #نشر_سيرته #ﷺ 1 hour ago
  • من سلك طريقا يلتمس فيه علما سهل الله له به طريقا إلى الجنة -- صحيح مسلم #Hadith #ﷺ 3 hours ago
  • من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة وإن ريحها توجد من مسيرة أربعين عاما -- صحيح البخارى #Hadith #ﷺ 18 hours ago
  • فاتقوا الله ما استطعتم واسمعوا وأطيعوا وأنفقوا خيرا لأنفسكم ومن يوق شح نفسه فأولٰئك هم المفلحون ﴿١٦﴾ -- سورة التغابن #Quran 19 hours ago
  • تسبح له السماوات السبع والأرض ومن فيهن ۚ وإن من شيء إلا يسبح بحمده ولكن لا تفقهون تسبيحهم  إنه كان حليما غفورا ﴿٤٤﴾ -- سورة الأسراء #Quran 21 hours ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: