05
Feb
10

[Video] Hyun Joong @ I’m David Spring/Summer Fashion Filming & Interview

Credit: lovekhj0606@youtube
Please repost with full credit

ya ampun, ya ampun, OMG, haje, ternyata aku makin cinta *kayak lagu aja* sumpah ganteng bgt….
mending cek aja deh videonya
***************************************************************************

*************************************************

Advertisements

1 Response to “[Video] Hyun Joong @ I’m David Spring/Summer Fashion Filming & Interview”


  1. 6 February 2010 at 1:24 pm

    ini oppa makin hari + ganteng n cute aja


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

SS501

Kim Hyun Joong, Heo Young Saeng, Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun

Disinilah tempatnya Triple S, Mighty Max, & ELF, Kiss Me berkumpul. Aku harap kalian bisa enjoy dan aku juga mohon kesediaan kalian untuk tidak pelit dalam bercomment dan ngevote postingan yg menurut kalian bagus. Thanks

Pasang Banner Affiliate ini Juga yah diblogmu

Buat yang berminat jadi Author di blog ini silahkan mendaftarkan diri [DISINI]

Kalo mau curhat , comment hal2 yg gak penting, request, bashing-bashingan [Disini]

Jangan Lupa Buat Follow Aku Di Twitter

Add Me On Facebook

T-Max

Kim Joon, Shin Min Chul, Park Yun Hwa, Park HanBi, Joo Chanyang

U-Kiss

Alexander, SooHyun, KiBum, KiSeop, Eli, Kevin, DongHo

Top Rate

Categories

Visitor

  • 537,298 Visitor, Thanks For Coming

Tweeted

  • قال رسول الله كل مسكر خمر وكل مسكر حرام ومن شرب الخمر في الدنيا فمات وهو يدمنها لم يتب لم يشربها في الآخرة -- صحيح مسلم #Hadith #ﷺ 1 hour ago
  • من سنن الدخول و الخروج من البيت  السواك : ( كان صلى الله عليه و سلم إذا دخل بيته بدأ بالسواك ) رواه مسلم #نشر_سيرته #ﷺ 2 hours ago
  • اللهم إني أعوذبك من الكفر ، والفقر ، وأعوذبك من عذاب القبر ، لا إله إلا أنت . (ثلاثا) #أذكار_الصباح_والمساء #Hadith 4 hours ago
  • قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: «من صلى عليَّ صلاة صلى الله عليه بها عشراً» #نشر_سيرته #ﷺ 10 hours ago
  • نصيب برحمتنا من نشاء ۖ ولا نضيع أجر المحسنين -- سورة يوسف #Quran 1 day ago

Max Triple Kiss Worlds


%d bloggers like this: